0
ATP

FOTO: STARSPORT

AUSTRALIJAN OPEN: Predaja Nišikorija, Đoković u polufinalu!

Objavljeno: 23.01.19 u 10:46

Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, nakon što je Kei Nišikori predao meč četvrtfinala nakon petog gema drugog seta.

Nišikori je na terenu proveo više od 15 sati, što je ostavilo traga na 29-godišnjem Japancu, te ako izuzmemo četvrti gem prvog seta, Đoković nije imao ravnopravnog takmaca. Videlo se da Nišikori ima velikih problema u kretanju, pa je svetski „broj jedan“ previše lako za duel protiv igrača Nišikorijevog kvaliteta stigao do dva brejka, prvo povevši 3:0, a potom sa 6:1 i 1:0 u setovima.

Japanac je tokom pauze između setova zatražio medicinski tajm-aut, posle kog je uspeo da dobije prvi gem i povede 1:0, i tu je bio kraj. Đoković je vezao dva brejka, a kada je poveo sa 4:1, maltene sa pola gasa, Nišikori je pogledao u pravcu arbitra i odmahnuo glavom, pa će tako Novak imati priliku da protiv Lukasa Puja igra za plasman u finale Otvorenog prvenstva Australije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter