0
ATP

ATP DOHA: Đoković se prvo mučio, a onda slomio Mađara (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.19 u 17:35

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Dohi, pošto je savldao Mađara Martona Fućovića sa 2:1 (4:6, 6:4, 6:1).

Zbrisao je sa terena Novak Đoković juče Damira Džumhura, a danas se nešto više namučio protiv još jednog ‘suseda’ Martona Fućovića iz Mađarske. Delovao je Novak dosta smireno na početku meča, ali ni rival nije bio uplašen. U devetom gemu usledio je šok kada je Mađar oduzeo servis najboljem teniseru sveta i poveo sa 1:0 u setovima – 6:4.

Tada je na scenu stupila Novakova psihološka snaga, drugi set se igrao gem za gem sve dok Đoković u desetom gemu nije napravio brejk i izjednačio u setovima 1:1 – 6:4.

U trećem periodu meča naš najbolji sportista je nastavio da gazi. Brzo je rivalu oduzeo dva servisa i poveo sa 4:0. Fućović je uspeo da vrati jedan brejk i samnji na 1:4, ali je odmah potom usledio ribrejk i Novak je došao na korak do pobede. Svoj servis je lako osvojio za konačnih 2:1 u setovima – 6:1.

Rival Novaka Đokovića u četvrtfinalu biće bolji iz duela Rubleva i Basilašvilija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter