0
ATP

Novak Novak Đoković

NOVAK ĐOKOVIĆ: Cilj mi je da srušim rekord Rodžera Federera

Objavljeno: 30.12.18 u 11:47

Najbolji teniser sveta je jasno i glasno poručio šta mu je cilj koji želi da ostvari do kraja karijere.

Godinu 2018. Novak Đoković je završio trijumfalno. Bodove za osvojeni Mubadala kup nije dobio, jer je reč o egzibicionom turniru, ali je najavio da spreman dočekuje svoj omiljeni Gren slem – Australijan open. Posle trijumfa u Abu Dabiju, Nole je poručio koji je cilj zacrtao do završetka karijere.

– Lagao bih kada ne bih priznao da mi je cilj da oborim rekord po broju osvojenih grend slem titula! To mi je definitivno želja, cilj, meta. To su turniri na kojima želim najbolje da igram u ostatku karijere, koliko god da bude trajala. Naravno, uz borbu za prvo mesto na ATP listi – istakao je Novak Đoković.

Naravno, to ostvariti neće biti nimalo lako.

– Na vrata kuca nova generacija, predvođena Aleksandrom Zverevim. Dobra stvar je za tenis kada se pojavljuju nova imena. Za mene, biće veliki izazov da ostanem na ovako visokom nivou. To je vrlo zahtevno za jednog porodičnog čoveka. Ali, volim izazove, jer nas oni teraju da napredujemo i da učimo – poručio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter