0
ATP

FOTO: STARSPORT

SJAJNA NAJAVA ZA AUSTRALIJAN OPEN – ĐOKOVIĆ: Uvek sebi postavljam visoke ciljeve, želim sedmi trofej! (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.18 u 10:36

Australijan open objavio je pred ovogodišnji turnir promotivni video.

Sve ovo je uvertira za turnir koji će se održati od 14. do 27. januara naredne godine.

Galvna zvezda snimka je najbolji srpski teniser Novak Đoković, šestostruki šampion turnira u Melburnu. On je govorio o izazovima koji ga čekaju u narednoj godini:

– To što se bavim tenisom dolazi iz osećanja i ljubavi koje gajim prema ovom sportu. Kada sam na terenu želim da se koncentrišem na ono što se dešava u sadašnjem trenutku i kako mogu da pobedim meč. Svu energiju pokušavam da usmerim u ono što želim da uradim. Sebi uvek postavljam najviše ciljeve, bio sam u sitauaciji da šest puta podignem trofej na ovom turniru, pa mi to daje dovoljno razloga da verujem da mogu da učinim ponovo, rekao je Novak.

Srpski teniser deli prvo mesto po broju titula na ovom turniru sa Rojom Emersonom i Federerom a sva trojica ih imaju po šest. Đoković bi trijumfom u Australiji stigao i do 15. grend slem trofeja, a za sada ispred njega se nalaze Švajcarac sa 20 i Nadal sa 17.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter