0
ATP

KAREN HAČANOV: Pobeda nad Novakom je najveća u karijeri!

Objavljeno: 25.12.18 u 20:50

Ruski teniser Karen Hačanov govorio je o osvojenom mastersu u Parizu i velikoj pobedi nad najbolim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Rus je trnutno 11 teniser na planeti, ali ako bude igrao kao pred kraj 2018. godine vrlo brzo bi mogao da dogura možda i do pozicije ‘pet’. Pred Hačanovim je sada turnir u Abu Dabiju, a ako pobedi Domenika Tima u finalu bi mogao da igra protiv Novaka Đokovića.

– Najveća titula u mojoj karijeri je Pariz. Tada sam pobedio četiri najbolja tenisera sveta. Divno je što mogu da se odmeravam sa njim, ali i protiv Federera, Nadala, Marija, Del Potra… Kada sam bio mali gledao sam bih na televiziji, idealizovao ih i sanjao da igram sa njima i da se takmičim na najvišem nivou, tako da je pobeda nad Novak zaista neverovatna stvar – istakao je Hačanov.

Rusu je tek 22 godine i nema sumnje da je on budućnost svetskog tenisa Turnir u Abu Dabiju igra se od 27. do 29. decembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter