0
ATP

LEP NAČIN DA SE OKONČA MANIFESTACIJA: Zimonjić, Jovanovski, Džumhur igrali mini tenis sa decom na Sajmu sporta

Objavljeno: 26.11.18 u 14:57

Poslednjeg dana Sajma sporta u Beogradu glavni akteri „Otvorene škole tenisa“, koju su peti put za redom TSS i NIS realizovali na ovoj manifestaciji, bili su svetski teniski asovi selektor Dejvis kup tima Srbije Nenad Zimonjić, najbolji teniser BiH Damir Džumhur, Fed kup reprezentativka Srbije Bojana Jovanovski Petrović.

U druženju i igri sa mališanima pridružilu su im se i mlade snage i velike nade našeg „belog sporta“ Marko Miladinović (2. junior sveta u 2018) i aktuelni drugi junior Evrope u konkurenciji do 16 godina Stefan Popović.

Susret teniskih asova i dece na terenu i na štandu TSS protekao je u sjajnoj atmosferi, pozitivnoj energiji, a deca su kući otišla puna utisaka, novog iskustva koje će im doneti neke nove snove za budućnost, kao i pregršt poklona. Fotografije i autogrami teniskih asova naći će se na policama u njihovim sobama i uvek će im ukazivati na to da je sport najbolji zanat i najbolji hobi u životu.

Fizička aktivnost kod dece predstavlja važan osnov za pravilan razvoj najmlađih. Promocija sporta i afirmacija sportskih vrednosti su među prioritetima društvene odgovornosti NIS-a koja se sprovodi pod sloganom „Budućnost na delu“. Ovogodišnjim aktivnostima na Sajmu sporta poput „Otvorenih škola tenisa“, kompanija zajedno sa TSS-om nastavlja sa podrškom dečjem sportu i razvoju budućih šampiona, kao i sa promocijom zdravog načina života.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter