Poslednjeg dana Sajma sporta u Beogradu glavni akteri „Otvorene škole tenisa“, koju su peti put za redom TSS i NIS realizovali na ovoj manifestaciji, bili su svetski teniski asovi selektor Dejvis kup tima Srbije Nenad Zimonjić, najbolji teniser BiH Damir Džumhur, Fed kup reprezentativka Srbije Bojana Jovanovski Petrović.

Povezane vesti

U druženju i igri sa mališanima pridružilu su im se i mlade snage i velike nade našeg „belog sporta“ Marko Miladinović (2. junior sveta u 2018) i aktuelni drugi junior Evrope u konkurenciji do 16 godina Stefan Popović.

Susret teniskih asova i dece na terenu i na štandu TSS protekao je u sjajnoj atmosferi, pozitivnoj energiji, a deca su kući otišla puna utisaka, novog iskustva koje će im doneti neke nove snove za budućnost, kao i pregršt poklona. Fotografije i autogrami teniskih asova naći će se na policama u njihovim sobama i uvek će im ukazivati na to da je sport najbolji zanat i najbolji hobi u životu.

Fizička aktivnost kod dece predstavlja važan osnov za pravilan razvoj najmlađih. Promocija sporta i afirmacija sportskih vrednosti su među prioritetima društvene odgovornosti NIS-a koja se sprovodi pod sloganom „Budućnost na delu“. Ovogodišnjim aktivnostima na Sajmu sporta poput „Otvorenih škola tenisa“, kompanija zajedno sa TSS-om nastavlja sa podrškom dečjem sportu i razvoju budućih šampiona, kao i sa promocijom zdravog načina života.