0
Dejvis kup

HRVATI PONOVO NA ULICAMA: Zagreb pozdravio šampione Dejvis kupa! (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.18 u 20:41

Više hiljada gradjana dočekalo je danas poslepodne u centru Zagreba hrvatske tenisere koji su u francuskom Lilu osvojili Dejvis kup.

Hrvatski reprezentativci stigli su na zagrebački aerodrom letom iz Pariza oko 14.30, a dočekao ih je vatrogasni vodeni top, mažoretkinje i crveni tepih. Potom su posebnim autobusom krenuli prema Trgu bana Jelačića gde je održana centralna proslava.

Tamo su ih pesmom ‘Igraj moja Hrvatska’ dočekali članovi grupe ‘Zaprešić boysi’, a igrači su jedan po jedan, praćeni ovacijama okupljenih gradjana, izlazili na pozornicu.

– Bonžur (Bonjour) Zagreb. Ovo je kao iz snova, hvala svima, rekao je najbolji hrvatski teniser Marin Čilić.

Posle intoniranja hrvatske himne, nekoliko pesama otpevali su i teniseri. Ni ova proslava nije prošla bez Prljavog kazališta, a vrhunac je nastupio kada su teniseri zajedno sa ‘Zaprešić boysima’ zapevali pesmu ‘Neopisivo’.

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poslepodne će teniserima i članovima stručnog štaba hrvatske Dejvis kup reprezentacije uručiti odlikovanja Republike Hrvatske.

Teniseri Hrvatske osvojili su u nedelju Dejvis kup, pošto su u finalu u Lilu pobedili branioca titule Francusku sa 3:1.

To je drugi put da je Hrvatska trijumfovala u Dejvis kupu.

(Izvor: YouTube/matija777)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter