0
ATP

ZAVRŠNI MASTERS U LONDONU: Novak silan i protiv Andersona – munjevito do finala!

Objavljeno: 17.11.18 u 22:28

Najbolji svetski teniser novom pobedom u Londonu se dominantno plasirao u finale Završnog Masters turnira u sezoni.

Posle furiozne igre u grupi ‘Gustavo Kuerten’, Đoković je u polufinalu sa terena počistio i Kevina Andersona, i to u dva seta rezultatom: 6:2, 6:2.

Na samom startu meča Novak je oduzeo servis visokom Južnoafrikancu i brzo poveo sa 2:0, i tu prednost ‘brejka’ je sačuvao do kraja, kada je napravio još jedan za 6:2 i vođstvo od 1:0 u setovima.

I drugi deo meča je počeo na preslikan način – odmah na startu ‘brejk’ Đokovića, pa potvrda istog za uvodnih 2:0. Ni u nastavku se nije mnogo toga menjalo na terenu ‘O2 arene’.

Jedina razlika bila je ta što je Đoković nešto ranije ponovo oduzeo servis Andersonu, koji je nakon toga, potpuno uništen, ostao bez samopouzdanja, ali i živaca, zbog čega ga je sudija nekoliko puta opominjao.

Đoković je besprekorno servirao večeras i tako završio meč, te se furiozno plasirao u finale. Tamo će igrati protiv Aleksandra Zvereva, koga je već savladao na ovom turniru u grupnoj fazi.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter