0
ATP

ĐOKOVIĆ OHRABRIO SVOJE NAVIJAČE: Nisam umoran, zdrav sam i spreman za Zvereva!

Objavljeno: 13.11.18 u 18:17

Najbolji teniser sveta izjavio je da je potpuno spreman za sutrašnji okršaj protiv Aleksandra Zvereva u drugoj rundi završnog Mastersa u Londonu.

Đoković je u prvom kolu bio bolji od Džona Iznera, a naredni rival je mladi Nemac Aleksandar Zverev kog je nedavno veoma lako savladao na Mastersu u Šangaju.

– Ne znam šta će biti, ali znam kako da se pripremim. Očekujem da će odigrati bolje nego u Šangaju, jer nije igrao ni blizu svog nivoa. Imao je u Londonu neizvestan meč sa Čilićem. Mlad je, ali mentalno čvrst i u vrhu. Očekujem dobar meč, mene raduje moja igra, ako nastavim ovako imam šanse da pobedim – kazao je za Sport klub Đoković.  

Prehlada, ali i umor su problemi koji su pre nedelju dana mučili Đokovića u Parizu, ali sada to nije slučaj.

– Zdrav sam, sve je kako valja – rekao je Đoković.

Osvrnuo se i na meč protiv Iznera, vrhunskog servera.

– Sve što sam zamislio sam ostvario i bolje nego što sam očekivao i poželeo. Kada neko servira u proseku 135 do 140 milja prvi servis teško se postaviti čak i ako ste izabrali dobru stranu nije garancija za dobar ritern. I drugi servis mu je isto jak, ali sam znao ako prvi servis neutrališem imaći više šansu da dobijem poen. Na svoj servis sam igrao dobro, izgubio sam samo šest poena – zadovoljan je Đoković startom u Londonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter