0
ATP

MASTERS U LONDONU: Nole se poigrao sa Iznerom, sad Zverev

Objavljeno: 12.11.18 u 22:30

Novak Đoković sa maksimalnih 2:0 u setovima pobedio je Džona Iznera u prvom kolu grupe ‘Gustavo Kuerten’ u poslednjem mastersu u Londonu.

Preveliki je zalogaj Novak Đoković za Džona Iznera. Momak poznat po ubitačnom servisu ponovo je pao pred srpskim šampionom. Novaku je bio potreban po jedan brejk u setu (drugom bila dva) kako bi napravio nedostižnu razliku protiv Amerkanca.

Nije lako Izneru oduzeti servis, ali je to Novak učinio već u petom gemu, poveo je sa 3:2, a potom i 4:2, a onda lagano završio prvi set sa 6:4.

U drugom setu Novak je Izneru servis oduzeo u sedmom gemu za vođstvo 4:3, a kada je Amerikanac shvatio da nema više šta da traži u ovom meču predao je i poslednji servis gemu Novaku za 6:3.

Srpski as sledeći meč igra u sredu od 21 čas protiv Aleksadnra Zvereva, a u slučaju trijumfa obezbediće plasman u polufinale. Do sada su dva tenisera odigrala dva meča i 1:1 je u pobedama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter