0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Ovo je moj cilj u narednih mesec i po dana!

Objavljeno: 12.08.18 u 09:50

Posle osvojenog Vimbldona Novak Đoković nije zasijao u Torontu gde je poražen u osmini finala, ali je najbolji srpski teniser otkrio svoje planove.

Do US opena ostalo je još dve nedelje, a pre toga će Novak igrati u Sinsinatiju, na jedinom Mastersu iz serije hiljadu koji nije osvojio. Ipak, ni on mu nije prioritet, prioritet je Otvoreno prvenstvo Amerike.

– Nisam srećan što sam izgubio u Torontu, posebno ne u ovoj fazi. Ipak, bolje što se to desilo sad nego na Ju-Es openu. Rodžers kup mi je svakako bio samo priprema za ono što me očekuje u narednim mesecima. Pre puta u Njujork imam još i turnir u Sinsinatiju. To je jedini turnir iz serije 1.000 koji dosad nisam osvojio – rekao je Novak Đoković i dodao:

– US open mi je primaran u ovih mesec i po dana. Takođe, cilj mi je da se vratim na prvo mesto na ATP listi, a videću da li ću to uspeti do kraja sezone. Potajno se nadam da je to moguće. Činjenica da ne branim nikakve bodove do kraja sezone je ohrabrujuća i predstavlja veliko olakšanje.

Nadamo se da će nas Novak prvo obradovati u Sinsinatiju, a potom i Njujorku, a onda ni to prvo mesto nije tako daleko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter