1
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK ĐOKOVIĆ: Još više sam motivisan posle Vimbldona

Objavljeno: 04.08.18 u 12:19

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je, nakon osvajanja Vimbldona, motivisan da i sezonu na betonu odigra na najvišem nivou.

Đoković će na startu mastersa u Torontu igrati protiv Hjeon Čunga iz Južne Koreje, 23. igrača sveta. U međusobnim duelima trenutno je 1:1.

Biće ovo Đokovićevo 11. učešće na Rodžers kupu.

– Imam divne uspomene iz Toronta, kako sa terena, tako i van njega. Organizatori turnira brinu o nama igračima na najlepši mogući način, a teniska publika ovde je izuzetno strastvena. Posle neverovatnog Vimbldona motivisan sam da na najvišem nivou odigram sezonu na betonu. Unapred se radujem svim turnirima koji me očekuju, rekao je Đoković, objavljeno je na zvaničnom sajtu srpskog tenisera.

Ako ‘preskoči’ prvu prepreku, protivnik u drugom kolu će mu biti ili Piter Polanski iz Kanade ili Australijanac Metju Ebden. U potencijalnom četvrtfinalu Djoković može da se sastane sa Nemcem Aleksanderom Zverevim.

Duel protiv Španca Rafaela Nadala moguć je tek u finalu.

Đoković je do sada četiri puta osvajao taj turnir, 2007, 2011, 2012. i 2016. godine.

Srpski teniser je pre dvanaest meseci propustio turnir u Kanadi zbog povrede zgloba, tako da neće braniti poene.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter