0
Tenis

FOTO: Виктор Червяков

OLGA DANILOVIĆ NAKON VELIKE POBEDE: Mama mi je kupila kartu za povratak kući

Objavljeno: 27.07.18 u 16:15

Srpska teniserka uspela je da pobedi 10. igračicu sveta Juliju Gerges.

Ovo će ujedno biti i njeno prvo WTA polufinale u karijeri.

Lako je Srpkinja došla do polufinala turnira u Moskvi, nakon što je u dva seta savladala Nemicu.

– Velika pobeda, posebno što sam igrala protiv jedne od najboljih teniserki sveta u ovom trenutku. Neverovatan je osećaj… Ovo mi je bio najteži meč u Moskvi, možda rezultat ne govori tako, rekla je ona na konferenciji za medije.

Nije imala veliki plan pred ovaj duel.

– Ne postoji veliki plan protiv najboljih igračica sveta, treneri su mi rekli da igram najbolje što mogu, da ne paničim, da budem fokusirana, ne osciliram i da se borim do kraja. Ne znam puno o Sasnovič, ali znam da je dobra teniserka i da je imala uspeha u FED kupu. Igraću moju igru kao što sam danas i videćemo šta će biti, istakla je Danilovićeva.

Do glavnog žreba u Moskvi stigla je kao ‘laki lukzer’, a to saznanje prati i jedna anegdota.

– Igrala sam rano kvalifikacije, oko 10 sati i kada sam izgubila mama mi je kupila avio karte za povratak. Šetala sam Crvenim trgom kada mi je trener javio da se vratim nazad na turnir, pitala sam ‘Zašto? Izgubila sam i idem kući sutra’, a on mi je odgovorio da sutra izlazim na teren kao ‘laki luzer’. To je bilo neverovatno.

Talentovana teniserka istakla je da joj je uzor Novak Đoković.

– Srbija je napravila velike tenisere, u ženskoj konkurenciji Ivanović, Janković i sigurno imam na koga da se ugledam, zaklučila je Olga Danilović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter