0
Tenis

FOTO: STARSPORT

KIDNAPOVAN DEDA JELENE ĐOKOVIĆ: Otmičar tražio 2.000.000 evra za otkup!

Objavljeno: 26.07.18 u 13:32

Drama u porodici Jelene Đoković, od koje je traženo čak 2.000.000 evra za otkup.

Predsednik Opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je danas da je deda supruge Novaka Đokovića pronđen vezan u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

– Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup – naveo je Lazarević.

Oglasila se i porodica Miloslava Radisavljevića (85) iz Ljiga, kome su sinoć u kuću upali napadači, kidnapovali ga i odveli u polje udaljeno par kilometara, u potpunom je šoku zbog svega što se desilo.

Miloslav, deda Jelene Đoković, zbog svih okolnosti nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji. Zbog činjenice da je istraga još uvek u toku, moli se javnost za razumevanje.

Policija se o svemu oglasila sledećim saopštenjem:

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda.

Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova o svemu su obavestili Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter