1
ATP

FOTO: STARSPORT

NOLE NAKON OSVAJANJA VIMBLDONA: Trava je veoma ukusna, uzeo sam duplu porciju ovaj put da počastim sebe

Objavljeno: 15.07.18 u 18:15

Novak Đoković uspeo je da po četvrti put u karijeri osvoji ovaj gren slem.

U finalu je lako u tri seta savladao Kevina Andersona.

– Želim da čestitam Kevinu, izuzetan niz pobeda, imao je mnogo sati i igrao je prvi put sada u finalu možda nije bio najbolji u prva dva seta, a ja sam imao malo sreće u trećem setu. Čestitam mu i želim sve najbolje, rekao je odmah nakon meča naš teniser.

Sve ono što ga je mučilo prethodnih meseci sada je iza njega.

– Moram da verujem u sebe, da verujem tom procesu kao što sam i ranije rekao da verujem u sebe, vrlo sam zahvalan svom timu i svima koji me podržavaju, poslednjih godina nije bilo lako. Imao sam operaciju, 6 meseci van ATP tura, suočen sa teškim povredama. Bilo je trenutaka kada se sumnjalo i da li ću moći da se vratim ovom nivou, rekao je on.

Kao i nakon prvog osvajanja Vimbldona, i ovog puta Novak je probao travu sa Centralnog terena.

– Trava je veoma ukusna, imao sam duplu porciju ovaj put da počastim sebe. Bio sam pet puta učesmnik finala, osvojio četiri titule, ponosan sam na ovo što sam uradio. Poštujem to i delim sa ljudima koji su mi bliski, sa ljudima koji navijaju za mene, rekao je Novak Đoković.

(VIDEO:YouTube/Magare)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter