0
ATP

MOŽE DA SE ODAHNE: Novak Đoković potvrdio učešće u Kvinsu i Vimbldonu

Objavljeno: 11.06.18 u 19:37

Najbolji srpski teniser najavio je pre par dana mogućnost da propusti turnire na travi, ali je danas ipak potvrdio da će igrati u Londonu.

Nakon što je poražen od Marka Čekinata u četvrtfinalu Rolan Garosa, Novak Đoković je izjavio da će možda preskočiti sezonu na travi i spremio se što bolje za beton i turneju po Americi.

Međutim, 21. teniser sveta na današnjoj ATP listi je izjavio da je promenio odluku i da će igrati i u Kvinsu i na Vimbldonu, kako je ranije govorio, svom omiljenom turniru.

– Radujem se učešću na turniru u Kvinsu. Nakon uzbudljivih turnira u Rimu i Parizu, okrećem se novim izazovima. Trava je retka i posebna podloga tako da sam srećan što ću imati mogućnost da se takmičim na vrlo jakom turniru koji će mi ujedno biti odlična priprema za Vimbldon – rekao je Đoković.

ATP turnir u Kvinsu startuje 18. juna, a Vimbldon će biti na programu od 2. do 15. jula.

– Sa mnom će ponovo biti Marjan Vajda i Gergart Fil-Rič i to je ono što me dodatno raduje. za sada smo se dogovorili o naredna dva turnira, za kasnije ćemo da vidimo – izjavio je srpski as.

Đoković će u Kvinsu imati priliku za čiste bodove jer prošle sezone nije igrao na ovom turniru, dok će na vimbldonskoj travi braniti četvrtfinale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter