0
ATP

ROLAN GAROS: Nadal kao i Đoković, lako i brzo do sledeće runde

Objavljeno: 31.05.18 u 21:46

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedio Argentinca Gvida Pelju sa ubedljivih 6:2, 6:1, 6:1.

Meč Nadala i Pelje, prvog i 78. tenisera sveta, trajao se nešto više od dva sata.

Naredni protivnik Nadala biće domaći teniser Rišar Gaske, koji je u drugom kolu eliminisao Maleka Jazirija iz Tunisa sa u četiri seta.

Nadal će biti apsolutni favorit u predstojećem meču protiv Gaskea, pošto su se njih dvojica do sada sastajala 15 puta i svih 15 puta slavio je Španac.

U treće kolo Rolan Garosa plasirao se i hrvatski teniser Marin Čilić nakon pobede nad Poljakom Hubertom Hurkačom 3:1 u setovima. On će u narednom kolu igrati protiv Amerikanca Stiva Džonsona.

Italijan Fabio Fonjini slavio je protiv Švedjanina Eliasa Imera i zakazao duel s Britancem Kajlom Edmundom.

Kanadjanin Denis Šapovalov je debitantski nastup na Rolan Garosu završio u drugom kolu, pošto je od njega danas bio bolji Maksimilijan Marterer. Nemac je slavio sa 5:7, 7:6(4), 7:5, 6:4.

Drugu prepreku na ovogodišnjem Rolan Garosu danas su preskočili i Francuz Luka Puj, Austrijanac Dominik Tim, Kevin Anderson iz Južne Arfike, Hrvat Borna Ćorič, kao i Nemac Miša Zverev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter