1
ATP

FOTO: STARSPORT

ŽREB ODLUČIO: Kvalifikant prvi rival Đokoviću na Rolan Garosu

Objavljeno: 24.05.18 u 22:59

Srpski teniser Novak Đoković igraće u prvom kolu Rolan Garosa protiv tenisera iz kvalifikacija, odlučeno je danas žrebom u Parizu.

Đoković je na suprotnoj strani žreba u odnosu na prvog igrača sveta Španca Rafaela Nadala, sa kojim bi mogao da igra tek u finalu.

Srpski teniser bi u drugom kolu mogao da igra protiv Španca Davida Ferera, dok bi protivnik u polufinalu mogao da bude drugi nosilac, Aleksandar Zverev iz Nemačke.

Viktor Troicki igraće protiv Bugarina Grigora Dimitrova, Dušan Lajović protiv Čeha Jiržija Veselija, dok će protivnik Laslu Đereu biti teniser iz kvalifikacija.

Desetostruki osvajač Rolan Garosa Španac Rafael Nadal takmičenje počinje protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova.

Drugi nosilac Aleksandar Zverev igra protiv Litvanca Rikardasa Beranakisa, a Argentinac Huan Martin Del Potro protiv Francuza Nikole Maua. Čeh Tomaš Berdih takmičenje počinje protiv Francuza Žeremija Šardija, Marin Čilić iz Hrvatske protiv Australijanca Džejmsa Dakvorta, a Kei Nišikori iz Japana protiv domaćeg takmičara Maksima Žavijea.

Takmičenje na drugom grend slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu Francuske Rolan Garosu, počinje u nedelju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter