0
ATP

MASTERS U RIMU: Zverev zakazao finale sa Nadalom

Objavljeno: 20.05.18 u 00:22

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se večeras u finale turnira u Rimu, pošto je pobedio petog igrača sveta Marina Čilića iz Hrvatske posle dva seta, 7:6, 7:5.

Branilac titule je pobedio posle nešto više od dva sata. U prvom setu nije bilo brejka, pa je odigran taj-brejk, koji je treći teniser sveta dobio sa 15:13.

U drugom setu Zverev je dva puta oduzeo servis Čiliću, koji je napravio jedan brejk, a to je Nemcu bilo dovoljno da se plasira u finale.

Zverev će u nedelju posle 15 časova u finalu igrati protiv Španca Rafaela Nadala, koji će osmi put pokušati da osvoji trofej na tom turniru.

Nadal je danas pobedio Novaka Đokovića sa 7:6, 6:3, a ako u nedelju osvoji trofej preuzeće prvo mesto na ATP listi od Švajcarca Rodžera Federera.

U finalu u konkurenciji teniserki, od 13 časova, igraće Rumunka Simona Halep i Ukrajinka Elina Svitolina.

Halep je pobedila Ruskinju Mariju Šarapovu sa 4:6, 6:1, 6:4, dok je Svitolina bila bolja od Estonke Anet Kontavejt sa 6:4, 6:3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter