2
ATP

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ VERUJE U NOVAKA: Na pravom je putu, situacija nije alarmantna

Objavljeno: 11.05.18 u 14:36

Novak Đoković je poražen od Kajla Edmunda iz Velike Britanije na Masetrsu u Madridu, pa će od ponedeljka pretrpeti drastičan pad na ATP listi.

Tokom jučerašnjeg dana, Đoković se vratio u Beograd, odakle će krenuti put Rima, na sledeći turnir.

Za Bogdana Obradovića, ono što se Novaku događa ove sezone, nije ništa alarmantno.

– Njegovo učešće na Mastersu u Madridu ocenjujem kao pozitivno. Bio je odličan na meču protiv Nišikorija, što je pravi put da se vrati u staru formu. Treba mu još vremena, ima odličan tim oko sebe, samo neka ovako nastavi, kaže Obradović za ‘Alo!’, te dodaje:

– Mislim da Novak pre svega želi da se dobro oseća. To je cilj, da se uživanjem na terenu, radom i dobrom atmosferom vrati na pobednički kolosek. Siguran sam da ga pad na ATP listi uopšte neće opterećivati.

U Madridu je od Novaka bolji bio Kajl Edmund (22. reket sveta).

– Svi smo navikli da Đoković isključivo niže pobede. Polako, ljudi, tako ide proces vraćanja u formu! Što sezona više odmiče, Đoković igra bolji tenis. Vidim napredak, zaista. Primarno je to što je ponovo oko sebe okupio pravi tim ljudi koji donosi rezultate. Ubeđen sam da će biti onaj stari, ništa se nije promenilo, samo treba da pronađe sebe – mišljenja je Bogdan Obradović.

Naredni turnir u Đokovićevom rosteru biće masters u Rimu, koji se održava od 14. do 22. maja.

– Turnir u Rimu je već osvajao. Odlično poznaje taj teren i siguran sam da će mu prijati. Nole se tamo uvek dobro osećao, on voli da igra na zemlji, želim mu sportsku sreću u Rimu i da nastavi da igra sve bolje, poručio je bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Masters u Rimu počinje u ponedeljak.

0
0

2 Komentara

  1. Богдан Обрадовић види напредак???? Едмунд га на ШЉАЦИ добио, човек игра прво или евентуално друго коло!! Ја сам запањен овим плаћеним изјавама…свако жели да Ноле буде онај стари, али напредак!!??? Ма даааајјј….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter