1
ATP

FOTO: STARSPORT

POMAMA ZA ĐOKOVIĆEM: Novak direktno – ‘Plamen strasti nije utihnuo u meni’! Evo šta je odgovorio na pitanje o ishrani… (FOTO)

Objavljeno: 02.05.18 u 13:15

Srpski teniski as izazvao je ogromno interesovanje kako novinara, tako i navijača.

Đoković je priznao da je napravio grešku kada je odlučio da igra u Monte Karlu i Barseloni i pored povrede i kratkog perioda za oporavak od operacije lakta. Ali, kako kaže, više nema

– Trudim se, idem dalje. Nažalost u poslednjih godinu dana sam imao dosta rezultatskih oscilacija. U poslednjih mesec dana problemi sa laktom su rešeni, a sada igram bez bolova. Sada je sve u dizanju forme, vratili su se Marijan i Džiži i jako mi je drago da su uz mene. Oni me dobro poznaju, i ako igrača i kao osobu, nadam se da će sve da se vrati u normalu u skorije vreme – rekao je Đoković novinarima u Beogradu.

– Ranije smo imali plan, i tempirali smo formu za najveće turnire i tačno se znalo lkako se spremamo kao bih dostigao najviši nivo. U poslednje vreme to nije bilo tako – priznao je Novak.

Zbog dešavanja u poslednjih 12 meseci su srazmerno i očekivanja opala.

– Očekivanja sam morao da smanjim, ali su ciljevi i dalje isti kao i tokom cele profesionalne karijere. Ne moram da ih ponavljam – rekao je Đoković.

– Verujem u sebe, kao što jesam dok sam ostvarivao snove koje sam sanjao kada sam bio mlad teniser. Plamen strasti i vatre prema ovom sportu nije utihnuo u meni. Ali samopouzdanje je nešto drugo, to se stiče vremenom, a pošto nisam imao rezutlate, normalno da i nivo samopouzdanja je manji od onog na šta sam ja navikao. Moram to da prihvatim, nije kraj sveta, to je sastavni deo života tenisera.

Đoković je dobio pitanje o ishrani, kako bi pojasnio da li je vegetarijanac ili vegan, kao i da li pati od bolesti o kojoj pričaju strani mediji.

– Ne želim da odgovorim na to i da puno pričam na tu temu. Jer ljudi uglavnom izvrnu te reči, a to ne želim – zaključio je Đoković i dodao da ne prati novinske natpise, te oni ne mogu da ga poremete.

Iz TC ‘Novak’ – Vladimir Kolarik

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter