0
ATP

ATP BARSELONA: Težak žreb za Đokovića, veliki derbi već u četvrtfinalu

Objavljeno: 21.04.18 u 15:05

Novaku Đokoviću, kao i u Monte Karlu, žreb nije bio previše naklonjen ni pred turnir ATP serije 500 u Barseloni.

Najbolji srpski tenisar će u prvom kolu biti sloobdan, dok ga u drugom očekuje duel sa pobednikom duela između još uvek nepoznatog kvalifikanta i Argentinca Federika Delbonisa.

Ukoliko uspešno prebrodi prvu prepreku Đokovića sledeći rival mogao bi biti Španac Felisijano Lopez, koji u drugom kolu ide na pobednika meča između Dušan Lajovića i Pedra Martineza Portera.

Ako sve bude išlo po planu i Novak se probije do četvrtfinala, tu ga očekuje dvoboj sa najboljim teniserom sveta Rafaelom Nadalom, što će biti najbolja moguća provera forme srpskog tenisera.

Najveća prepreka Nadalu na putu ka osam najboljih biće Japanac Kei Nišikori, sa kojim će se verovatno sastati u trećem kolu.

Turnir u Barseloni igra se na otvorenom na šljaci za nagradni fond od 2.510.100 evra, a titulu brani Rafael Nadal, koji je 10 puta trijumfovao u katalonskoj prestonici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter