0
ATP

PRELOMIO: Đoković doneo odluku u vezi saradnje sa Vajdom!

Objavljeno: 19.04.18 u 19:32

Najbolji srpski teniser je saradnju sa Marjanom Vajdom obnovio pred turnir u Monte Karlu, sa kojeg je danas eliminisan u trećem kolu, porazom od Dominika Tima u tri seta.

Nakon ovog meča Novak Đoković je potvrdio da će saradnja sa slovačkim trenerom, sa kojim je došao i do najblistavijih momenata u karijeri, trajati barem do završetka sezone na šljaci, odnosno do kraja Rolan Garosa.

Naš teniser je prvobitno saoštio da je Vajda došao samo da mu pomogne pred predstojeći turnir, te da ne postoji nikakav dogovor među njima, ali trenutno se čini da bi saradnja mogla da bude u potpunosti obnovljena.

Takođe, Novak je najavio i da će u toku naredne nedelje sigurno uzeti učešće na nekom od turnita.

-Sutra ću odlučiti gde, ali sigurno igram sledeće nedelje. Možda će to biti turnir u Barseloni, možda i u Budimpešti, videćemo. Nadam se da ću dobiti ‘vajld kartu-, rekao je Đoković.

On je istakao i da veruje da je ovo tek početak njegovog povratka ka prepoznatljivoj formi, a da vrhunac sezone očekuje na pariskoj šljaci.

-Verujem u sebe i svoju igru, kao i u to da će viši nivo tek uslediti. Mogu da napredujem i da se vratim u pređašnju formu. Danas sam bio na dosta visokom nivou i meč je bio neizvestan. Zbog toga sam srećan. Imao sam svoje šanse, nisam ih iskoristio. Bio je bolji igrač kada je to bilo potrebno, ali ja napredujem iz dana u dan. Radim na tome da vrhunac bude na Rolan Garosu, ali je želja da imam svežine i na Mastersima- rekao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter