0
ATP

ATP MONTE KARLO: Đoković bez plasmana u četvrtfinale

Objavljeno: 19.04.18 u 16:55

Novak Đoković eliminisan je u trećem kolu mastersa u Monaku, pošto je od njega u tri seta bio bolji austrijanac Dominik Tim rezultatom 6:7 (2-7), 6:2, 6:3.

Tim je dobro počeo meč, u prvom setu je poveo sa 4:1 i 5:2, imao je tri set lopte ali ih nije iskoristio, pa je Djoković uspeo da izjednači na 6:6 i odigran je taj-brejk. Srpski igrač je od početka stekao prednost u taj-brejku, koji je dobio sa 7:2.

Sedmi teniser sveta Tim je bio siguran u drugom setu, dva puta je oduzeo servis Đokoviću i izjednačio na 1:1 u setovima.

U trećem setu nije bilo brejka, sve do sedmog gema kada je Tim posle dobre igre oduzeo servis Djokoviću i poveo sa 4:3, a zatim je posle dobrih servisa u narednom gemu poveo sa 5:3. Đoković je u narednom gemu servirao za ostanak u meču, ali mu je Tim posle velike borbe oduzeo servis i prvi put u karijeri se plasirao u četvrtfinale turnira u Monte Karlu.

Tim će igrati protiv pobednika duela branioca titule Španca Rafaela Nadala i Karena Kačanova iz Rusije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter