0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Ostao sam fokusiran u ključnom momentu, srećan sam zbog toga

Objavljeno: 18.04.18 u 16:38

Srpski teniser je danas obezbedio plasman u osminu finala Mastersa u Monte Karlu.

Novak Đoković je porazio Bornu Ćorića sa 2:0 u setovima.

Posle bitne pobede, Srbin je medijima u Monte Karlu govorio o tome koliko se zapravo radilo o teškom meču i veoma bitnom za dalji tok takmičenja.

– Ima sam šansu da napravim dupli brejk, ali je on počeo bolje da igra. Počeo sam da radim jedan više udarac nego što je on imao. Taj-brejk je bio dobar, a dobro sam počeo i drugi set. Držao sam svoj servis i imao nekoliko šansi ponovo za dupli brejk. Na 5:3 nisam uspeo da iskoristim nekoliko lakih forhenda, ulsedio je gem sa mnogo meč lopti, ali generalno srećan sam načinom na koji sam ostao fokusiran posle toga, izjavio je Novak, a potom dodao:

– Nije lako, nisam odigrao previše mečeva u poslednjih devet meseci. I dalje mi nedostaje igra i više duela. Ovo je bio odličan meč i dobar test jer je Borna u sjajno seriji, pun je samopouzdanja posle dobrih izdanja u Indijan Velsu i Majamiju. On je jedan do najboljih igrača na svetu, verovatno top 3 na ovoj podlozi. Voli da igra na šljaci, snažan je, vrlo snažno igra… Izvukao se iz nevolja juče, spasao je meč loptu, bio je povređen, preskoči je turnire u SAD, imao prolem, ali očigledno je motivisam da igra dobro u ovoj fazi. Ja sam ispao iz top 10, međutim, i dalje se radujem da igram i nadam se da ću uspeti da odigram dobro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter