0
ATP

FOTO: STARSPORT

MONTE KARLO: Ćorić namučio Đokovića, ali je ipak Srbin slavio u dva seta

Objavljeno: 18.04.18 u 15:31

Najbolji srpski teniser plasirao se u osminu finala Mastersa u Monte Karlu.

Novak Đoković je sa 2:0 (7:6 (2), 7:5) porazio Bornu Ćorića.

U narednoj rundi koja je na programu u četvrtak, rival Đokoviću biće Dominik Tim.

Već tokom četvrtog gema na ovom meču je do prvog brejka stigao Đoković, međutim nije iskoristio tu prednost, pa je hrvatski teniser ubrzo uspeo da uzvrati istom merom. Na brejk lopti pri rezultatu 15:40 se Đoković okliznuo, a prazno polje nije uspeo da pogodi Hrvat nakon čega je izgubio osmi gem prvog seta, a taj momenat je očigledno i uticao na dalji tok meča što se Borne Ćorića tiče.

U taj-brejku je dosta bolji bio Srbin kojem je pripao prvi set. Opet na početku drugog seta Đoković oduzima servis hrvatskom talentu, koji mu je, kao i u prvom setu, uskoro vratio brejk. A onda, iako se činilo da će Đoković lako privesti meč kraju, mnoštvo meč lopti ne koristi Srbin koji uspeva da pobedi tek nakon što je realizovao desetu.

Ovo je drugi put da Đoković savlada Ćorića iz isto toliko mečeva, dok je narednog rivala, savladao pet puta u karijeri, od sedam duela koliko su odigrali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter