0
Dejvis kup

Tennis Tenis Davis Cup Quarter Final Srbija v Spanija Viktor Troicki and Nenad Zimonjic (SRB) v Pablo Carreno Busta and Marc Lopez (ESP) Beograd, 08.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SLEDI BORBA ZA OPSTANAK U ELITI: Srbija nosilac u žrebu za plej-of Dejvis kupa

Objavljeno: 09.04.18 u 17:02

Dejvis kup reprezentacija Srbije igraće u baražu za opstanak u elitnoj grupi, a ime rivala biće poznato nakon žreba koji je na programu 10. aprila.

Naša selekcija će na osnovu svog plasmana na ITF rang listi izlačenje parova dočekati u povlašćenom položaju, zajedno sa reprezentacijama Argentine, Velike Britanije, Australije, Švajcarske, Kanade, Češke i Japana.

Potencijalni protivnici Srbije u baražu biće Austrija, Bosna i Hercegovina, Kolumbija, Mađarska, Indija, Holandija, Švedska i Uzbekistan.

U slučaju da za rivala dobije Mađarsku, Indiju ili Holandiju, Srbija će biti domaćin susreta, dok bi u slučaju ukrštanja sa Švedskom, Uzbekistanom i Austrijom bili gosti.

Ukoliko naš tim pak za protivnika dobije BiH ili Kolubiju o domaćinu će se odlučivati žrebom.
Plej-of za opstanak u Svetskoj grupi za 2019. na programu je od 14. do 16. septembra 2018.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter