0
Dejvis kup

DEJVIS KUP: Španija posle drame eliminisala Nemačku, poznati svi polufinalni parovi

Objavljeno: 08.04.18 u 20:10

Reprezentacija Španije plasirala se u polufinale Dejvis Kupa, pošto je posle velike borbe slavila u duelu sa Nemačkom ukupnim rezultatom 3:2.

„Panceri“ su u treći dan takmičenja ušli sa prednošću od 2:1 u pobedama, međutim „cevena furija“ je danas odnela obe pobede i nastaviće borbu za „salataru“.

Prvi poen za Špance danas je osvojio Rafael Nadal, koji je savladao Aleksandra Zvereva sa 3:0, po setovima 6:1, 6:4, 6:4 i tako izborio svojoj selekciji peti meč.

U odlučujućoj borbi David Ferer je posle gotovo pet sati borbe uspeo da savlada Filipa Kolšrajbera sa 7:6 (1), 3:6, 7:6 (4), 4:6, 7:5 i odveo Španiju među četiri najbolja tima.

Nadal i drugovi će u polufinalu Dejvis kupa igrati protiv reprezentacija Francuske, koja je u četvrtfinalu eliminisala Italiju.

Plasman u polufinale obezbedila je i Hrvatska, koja je u Varaždinu bila bolja od Kazahstana za 3:1, a odlučujući poen doneo im je Marin Čilić laganim trijumfom nad Mihailom Kukuškinom sa 6:1, 6:1, 6:1.

Teniseri Hrvatske plasirali su se u polufinale, pošto su u Varaždinu pobedili Kazahstan sa 3:1. Odlučujuči treći poen domaćima je doneo Marin Čilić pobedom protiv Mihaila Kukuškina sa 6:1, 6:1, 6:1.

Hrvari će u polufinalu odmeriti snage sa selekcijom SAD, koja je u četvrtfinalu bila bolja od Belgije.

Mečevi polufinala na programu su od 14. do 16. septembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter