0
ATP

OTKLONJENE DILEME: Đoković doneo odluku o učešću u Majamiju

Objavljeno: 14.03.18 u 17:25

Nakon neslavnog nastupa u Indijan Velsu, Novak Đoković je i sam posumnjao  da je možda poranio sa povratkom posle povrede, pa je njegovo učešće u Majamiju bilo pod znakom piitanja.

Ipak danas su otklonjene sve dileme povodom nastupa Novaka Đokovića na mastersu na Floridi, pošto je organizator turnira objavio da se nekadašnji svetski broj jedan prijavio za takmičenje.

Posle mastersa u „kalifornijskoj pustinji“ gde je eliminisan već u drugom kolu od Japanca Tara Danijela, naš teniser je izjavio da je možda poranio sa povratkom na teren posle operacije lakta i poslednjih dana se čealo da u dogovoru sa svojim timom donese odluku o natrupu u Majamiju.

Đoković je na kraju odlučio da se prijavi za Masters na Floridi, koji je na programu od 21. marta do 1. aprila, a na kome je postavljen za 12. nosioca.

Pored Novaka, Srbija će na ovom turniru imati još trojicu učesnika, pošto su nastup potvrdili i Filip Krajinović, Viktor Toicki i Dušan Lajović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter