3
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Uopšte se ne osećam dobro! Nije ni trebalo da budem ovde…

Objavljeno: 12.03.18 u 09:10

Novak Đoković izjavio je posle eliminacije sa Mastersa u Indijan Velsu da nije ni trebalo da zaigra i da se prilično mučio sa zdravljem poslednjih nedelja.

Srpski teniser juče je poražen od Taro Danijela iz Japana i tako ispao sa turnira već u drugom kolu, a u svom prvom meču još od osmine finala Australijan opena u januaru.

– Čestitam protivniku jer se sjajno borio i pokazao izuzetan duh na terenu. Osećao sam se kao da igram prvi meč na ATP turu. Bilo je veoma čudno, potpuno sam izgubio ritam, sve… Takođe, mučio sam se malo sa zdravljem prethodnih nedelja. Zahvalan sam što sam se vratio na teren toliko brzo posle operacije, ali istovremeno se uopšte ne osećam dobro – rekao je Novak Đoković.

Tokom meča bilo je jasno da je umoran i i dalje totalno van fizičke spreme i prave forme. O tome svedoče i čak 61 neiznuđena greška.

– Nije trebalo da budem ovde, imao sam operaciju pre pet-šest nedelja i nisam imao nikakva očekivanja za ovaj turnir. Napravio sam mnogo neiznuđenih grešaka, nisam uspevao da pronađem ritam, posebno na bekhendu koji je uvek bio oslonac.

On je istakao da ne zna kakav će mu biti raspored u sledećih nekoliko nedelja.

– Nedostaje mi takmičenje, ali moram da razgovaram sa timom i da smislimo plan za dalje. Bog nam uvek zada neki izazov kada najmanje očekujemo, ali i za to postoji razlog.

O operaciji lakta koju je obavio tokom ove velike pauze nije želeo puno da priča.

– Pročitajte moje saopštenje, tamo sve piše – zaključio je Đoković.

0
0

3 Komentara

  1. Treba mu dobar psiholog i da razgovorima stekne samopouzdanje, koje je izgubio. Njemu je loše krenulo posle ženidbe, jer su mu i te dodatne obaveze postale teret. On se uvek pravda na zdravlje, ali u pitanje je psiha i nagli gubitak prvog mesta.

    0
    0
    Odgovori
  2. Očito da je tu nešto pogrešno,njegova igra nema snage i veoma je bezvoljna što se vidjelo već na početku.Nema razornih udaraca a ni borbe da se vrate protivnikovi udarci,Da li je ovo Novak kakvog ćemo gledati u buduće a pamtiti kakav je bio ?Možemo mu samo poželjeti sreću.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter