0
ATP

OBNOVIO POVREDU: Rafael Nadal saopštio fanovima loše vesti

Objavljeno: 02.03.18 u 19:03

Španski teniser je pre početka turnita u Akapulku obnovio je povredu butnog mišića.

Rafael Nadal će tako propustiti naredna dva velika turnira, u Indijan Velsu i Majamiju, koji su na programu u martu mesecu.

„Bik sa Majorke“ je sličnu povredu pretrpeo i početkom godine na Ausitralijan Openu, a razačaravajuće vesti Nadal je saopštio fanovima putem društvene mreže „Fejsbuk“.

– Pozdrav svima. Na nesreću povreda koju sam doživeo u Akapulku pre starta turnira je identična kao ona koju sam pretrpeo u Melburnu. Neču moći da igram u Indijan Velsu i Majamiju, jer mi je potrebno vreme da se oporavim. Veoma mi je krivo što sam se povukao sa turnira u Akapulku i teško mi je što neću moći da nastupam u SAD. Nedostajaćete mi i daću sve od sebe da se vratim na turnire u Indijan Velsu i Majamiju 2019. godine-, napisao je Rafael Nadal.

Inače, Španac je u tri navrata osvajao turnir u kalifornijskoj pustinji, dok u Majamiju nije baš imao sreće, pošto je poražen u svih pet finala u kojima je nastupio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter