0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Srbija poražena i u dublu, ukupan trijumf Amerikanaca (FOTO)

Objavljeno: 03.02.18 u 18:39

Američki par bio je uspešniji od domaćeg i slavio sa 3:1 u setovima danas.

Harison i Džonson su samo prvi set prepustili Milojeviću i Zekiću koji danas nisu mogli do pobede.

Nadali smo se iznenađenju, ali sve je ostalo na tome. Američki dubl je pokazao da nije uzalud bio veliki favorit danas te su pobedom Sjedinjene Američke Države obezbedile trijumf u duelu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa, dok Srbiji predstoji borba za opstanak.

Debitanti Nikola Milojević i Miljan Zekić su odlično počeli meč u Nišu, u prvom setu su uzeli servis Amerikancima i imali servu za osvajanje seta kada je falilo koncentracije. Međutim, srpski dubl je osvojio prvi set u taj-brejku kada su dosta bolje odigrali od Amerikanaca.

Ali onda su gostujući teniseri podigli ritam. Lako osvojen drugi set sa 6:2, ređale su se greške srpskog para u tim momentima, koje su se nastavile i tokom trećeg seta koji je takođe pripao Americi, sa 7:5. Ipak taj deo meča je obeležila velika borba, a SAD su ga dobile zahvaljujući velikom pritisku na servis Srba. Imao je naš dubl par svoje šanse i u završnom, četvrtom setu, ali je presudilo iskustvo Amerikanaca.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter