0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Đere se hrabro borio, ali Kveri odneo pobedu za vođstvo Amera

Objavljeno: 02.02.18 u 18:15

Dejvis kup reprezentacije SAD povela je protiv Srbije sa 1:0, u četvrtfinalnom susretu, pošto je Sem Kveri u prvom meču savladao Lasla Đerea sa 3:1 po setovima 6:7, 6:2, 7:5, 6:4.

Naš teniser je odlično ušao u ovaj meč, pomalo iznenađujuće poveo sa 1:0 u sezovima, međutim iskusniji Amerikanac se u nastavku probudio.

Kveri je drugi set rešio na prilično ubedljiv način, što mu je ulilo dodatno samopouzdanje pred nastavak susreta. Treći set doneo je povratak našeg tenisera, koji je u ovom delu meča dosta namučio protivnika, koji je na kraju ipak uspeo da dođe do vođstva na meču.

Nakon toga bilo je jasno da će Đereu biti vrlo teško da izbori poen za naš tim, a Kveri je bejkom sredinom četvrtog seta uspeo da napravi prednost koju je sigurnim servisom održao do kraja i odneo pobedu.

Srbija će pokušati da u narednom susretu, u kome se Lajović i Izner, pokuša da izjednači rezulat pred sustrašnji duel u dublovima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter