0
Tenis

PRVI MEČ POSLE POROĐAJA: Serena Vilijams poražena u Abu Dabiju

Objavljeno: 30.12.17 u 16:00

Američka teniserka Serena Vilijams izgubila je danas od Letonke Jelene Ostapenko sa 2:6, 6:3, 5:10, na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, u prvom meču nakon što je pre skoro četiri meseca rodila ćerku.

Servis nekadašnje prve teniserke sveta danas nije bio uobičajeno precizan i jak, što je iskoristila Ostapenko u prvom setu i lako je povela u meču.

Osvajačica 23 grend slem titule se nije predavala, uzvratila je i izjednačila, a činilo se da se i pored toga Ostapenko bolje zabavlja na terenu. U super taj-brejku Letonka je povela sa 5:0 i bez problema je sačuvala prednost.

Vilijams je rekla da je „bila malo zabrinuta“ za svoju ćerku, koja je bila na meču, ali je navela da je dobro što se vratila na teren.

Gledala sam u svoj kamp i pitala sam se da li je Olimpija dobro. Dobro je vratiti se, prvi put igram u Abu Dabiju. Prvi mečevi po povratku sa duže pauze su uvek teški, posebno posle porodjaja, ali je sjajno što sam se vratila, rekla je Vilijams posle meča.

Vilijams bi polovinom januara trebalo da brani titulu na prvom grend slem turniru u sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije. Ona je taj turnir osvojila ove godine dok je bila trudna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter