0
Tenis

FOTO: STARSPORT

‘REKET O KLIN’: Jelena Janković se oprostila od tenisa?

Objavljeno: 08.12.17 u 11:30

Jedna od najboljih srpskih igračica u istoriji tenisa, Jelena Janković, možda se već sada oprostila od aktivnog igranja ‘belog sporta’.

Jelena Janković je imala nezgodnu operaciju kičme zbog koje je već nekoliko meseci nema na terenu, a potvrdila je da je neće biti ni na početku 2018. godine, tačnije, na Australijan openu u januaru.

Međutim, ono što nije potvrdila, a jeste nagovestila, jeste da ni sama nije sigurna da li će se ikada više vratiti profesionalnom tenisu.

– Odlučila sam da odložim povratak, ali nisam sigurna ni da ću i dalje igrati – istakla je Jankovićeva, a njene reči prenosi ‘Žurnal’.

Da li ti znači kraj karijere 32-godišnje srpske teniserke? Promene su u velikoj meri uticale na njene igre poslednjih godina iako je možda imala potencijal za veće domete i makar jedan osvojen Gren Slem.

Bilo kako bilo, ostaće upamćena kao nekadašnji broj jedan svetskog tenisa i jedna od najboljih koju je imao srpski tenis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter