0
ATP

FOTO: STARSPORT

KRAJINOVIĆ NAKON PORAZA: Sada ću da radim još više, želim da budem bolji

Objavljeno: 05.11.17 u 22:35

Srpski teniser nije uspeo da danas priredi senzacionalno iznenađenje i osvoji masters u Parizu.

Od njega je bio bolji Džek Sok, ali tek nakon što je izgubio prvi set od Srbina.

Odličan put je do finala imao Krajinović, koji je već napravio ogroman uspeh ulaskom u finale. Dobio je i prvi set nakon velike borbe srpski teniser, ali u naredna dva nije pokazao igru koja ga je krasila.

– Sada ću da radim još više. Znam da ću sada biti za javnost mnogo interesantniji, pod većim pritiskom, ali moram sve to da izdržim ako želim da budem još bolji. Želim da budem mnogo bolji na grend slemovima, mada, ići ću korak po korak, iz nedelje u nedelju da napredujem. Ove godine sam uglavnom igrao na čelindžerima, ali oduvek sam znao da mogu da se takmičim sa najboljim, rekao je Krajinović.

Novinari su uputili srpskog tenisera koji je bio najlepši momenat po kojem će pamtiti turnir u Parizu, na šta je Filip Krajinović odgovorio:

– Teško je odgovoriti, jer sam ostvario nekoliko sjajnih pobeda, nad igračima koji su bolje plasirani od mene. Fizički je bilo jako naporno, odigrao sam i dva meča više od ostalih, jer sam krenuo iz kvalifikacija. Emocionalno sam isto iscrpljen. Ali, kad pogledam unazad, mogu da budem samo srećan svim što sam postigao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter