0
ATP

Tennis Tenis Davis Cup Quarter Final Srbija v Spanija Viktor Troicki (SRB) v Pablo Carreno Busta (ESP) Beograd, 07.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŠANGAJ: Troicki preko Iznera do četvrtfinala

Objavljeno: 12.10.17 u 16:50

Srpski teniser plasirao se među osam najboljiuh na Mastersu u Šangaju nakon što je u dva seta nadigrao Amerianca Džona Iznera.

Viktor Troicki je meč rešio u svoju korist rezultatom (6:4, 7:6) za 69 minuta borbe, pre svega zahvaljujući odličnoj igri na svom servisu gde rivalu nije dopustio previše šansi.

Naš teniser je na ovom meču osvojio čak 33 od 34 na svoj prvi servis a takođe je ispalio i 15 asova što najbolje govori kako je partiju odigrao na svoj servis.

Sa druge strane Viktor je rivalu oduzeo servis u devetom gemu prvog seta, kasnije ga nadigrao i u odlučujućim momentima drugog i to mu je u besprekoran servis bilo dovoljno za trijumf.

U borbi za polufinale srpski teniser će se sastati sa Argentincem, Huanom Martinom Del Potrom , koji je u tri seta bio bolji od nemačkog predstavnika Aleksandera Zvereva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter