0
Tenis

FOTO: STARSPORT

GVAGŽU: Krunićeva bez titule u Kini

Objavljeno: 23.09.17 u 12:45

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.

Aleksandra Krunić je tako propustila priliku da zabeleži najveći uspeh u karijeri, dok je Žang osvojila svoju drugu titulu u Guangdžouu, pošto je na tom turniru bila najbolja i 2013. godine.

Prvi medjusobni duel srpske i kineske teniserke trajao je skoro dva sata.

Kineskinja je u prvom setu povela sa 2:0, srpska teniserka je vrlo brz uspela da izjednači, ali je Žang nakon toga vezala četiri gema i povela sa 1:0.

Krunićeva je zaigrala bolje u drugom setu, naročito u njegovom finišu, kada je uspela da napravi dva brejka, pa je tako odvela meč u odlučujući set.

Izmedju drugog i trećeg seta usledila je pauza zbog vrućine, koja je očigledno više prijala domaćoj teniserki. Ponovio se isti scenario kao iz prvog seta. Kineskinja je povela sa 2:0, Krunićeva je izjednačila, ali je potom Žang osvojila četiri gema u nizu za konačan trijumf.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter