0
ATP

FOTO: Twitter

SMEČ: Novak Đoković otkrio kada i gde se vraća na teren (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.17 u 14:46

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković bio je sinoć gost na oproštajnoj utakmici Dušana Dude Ivkovića u Atini, a grčkim medijima je otkrio veoma važnu vest.

Povreda lakta sprečila je Novaka da ove sezone odigra poslednji Gren slem u sezoni, ali ne samo njega već i sve završne turnire u 2017. godini. U avgustu mesecu Nole je najavio da će odmarati do kraja godine i da očekuje da se na teren vrati najkasnije u januaru. Juče je u Atini dao nešto preciznije podatke.

– Lakat mi je sada dobro, ali pošto je u pitanju i kost oporavak ide malo sporije. Vraćam se na teren u Australiji – rekao je Novak.

Srpski as je tako ostao nedorečen da li je reč o Australijan openu, ipak vrlo je verovatno da će Novak učestvovati na nekom od turnira u Sidneju ili Brizbejnu. To znači da preskače Dohu u kojoj je učestvovao prethodinih godina.

Novak Đoković je grčkim medijima govorio i o košarci, to jest Crvenoj zvezdi, Partizanu, Olimpijakosu i Panatinaikosu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter