0
Dejvis kup

FOTO; Teniski savez Srbije

NENAD ZIMONJIĆ: Francuzi su kontrolisali ceo meč

Objavljeno: 16.09.17 u 18:42

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je da su francuski teniseri danas kontrolisali ceo meč dublova i da su favoriti u nastavku duela, ali da će njegova ekipa dati sve da pobedi.

– Francuzi su počeli zaista dobro, servirali su na visokom nivou čak i za njihove standarde. Osvajali su mnogo poena na servisu, nismo uhvatili ritam u prva dva seta, a oni su rano preuzeli kontrolu u sva tri seta. U trećem setu su rano napravili brejk i posle toga kontrolisali meč do kraja. Borili smo se do poslednjeg poena i skoro da smo preokrenuli, ali oni su se vratili sjajnim servisima, ali i u nekoliko poena su imali mnogo sreće, to je tenis – rekao je Zimonjić posle meča.

Reprezentacija Francuske povela je danas u Lilu protiv Srbije sa 2:1 u polufinalu Dejvis kupa, pošto su Pjer Ig Erber i Nikola Mau pobedili Nenada Zimonjića i Filipa Krajinovića sa 6:1, 6:2, 7:6.

Duel Srbije i Francuske nastavlja se u nedelju uzvratnim mečevima u singlu. Od 13 časova igraju Dušan Lajović i Žo Vilfred Conga, a posle njih nastupiće Laslo Đere i Luka Puj.

Lajović je juče pobedio Puja, a Conga je bio bolji od Đerea.

– Pre meča sam rekao da su Francuzi favoriti, a to su do sada dva puta dokazali, Conga u singlu i dublovi. Videćemo šta će biti sutra. Lajović je juče igrao dobro, ali je Žo favorit. Do sada su jednom igrali u Australiji, uslovi su bili drugačiji, ovo je sada Dejvis kup i šljaka. Dušan igra dobro, probaćemo nekako da pobedimo, kao što je on pobedio Puja – naveo je Zimonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter