0
ATP

US OPEN: Karlović eliminisan, Monfis i Berdih prošli

Objavljeno: 30.08.17 u 23:10

Češki teniser Tomaš Berdih plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku pošto je pobedio Amerikanca Rajana Harisona posle tri seta, 6:4, 6:2, 7:6.

Berdih će u narednom kolu igrati protiv Aleksandra Dolgopolova iz Ukrajine.

Francuz Gael Monfis prošao je u drugo kolo nakon što je pobedio sunarodnika Žeremija Šardija posle tri seta, 7:6, 6:3, 6:4. On će u narednom kolu igrati protiv Amerikanca Donalda Janga.

Hrvatski teniser Ivo Karlović nije uspeo da se plasira u drugo kolo pošto je izgubio od 135. tenisera sveta Amerikanca Bjerna Fratanđela posle četiri seta, 6:7, 4:6, 6:3, 6:7. Američki teniser će u narednom kolu za protivnika imati Francuza Adrijana Manarina iz Francuske.

Argentinac Leonardo Majer prošao je u drugo kolo pošto je bio bolji francuskog tenisera Rišara Gaskea posle četiri seta, 3:6, 6:2, 6:4, 6:2. Majer u narednom kolu igra protiv Juičija Sugite iz Japana.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Vaclava Šafraneka iz Češke posle tri seta, 6:1, 6:4, 6:2. Sedmi nosilac će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela Britanca Aljaža Bedenea i Andreja Rubljova iz Rusije.

Ukrajinac Aleksandar Dolgopolov pobedio je u prvom kolu Jana Lenarda Štrufa iz Nemačke posle pet setova, 3:6, 6:3, 6:2, 1:6, 6:3. On će u drugom kolu igrati protiv Čeha Tomaša Berdiha.

Ruskinja Evgenija Rodina plasirala se u drugo kolo pošto je pobedila Kanadjanku Eženi Bušar sa 7:6, 6:1. Ona će igrati protiv četvrtog nosioca Ukrajinke Eline Svitoline, koja je posle tri seta pobedila Čehinju Katarinu Sinijakovu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter