0
ATP

SINSINATI: Pobede Del Potra i Kirjosa

Objavljeno: 15.08.17 u 22:22

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro plasirao se večeras u drugo kolo mastersa u Sinsinatiju, pošto je pobedio 15. tenisera sveta Tomaša Berdiha iz Češke posle tri seta, 3:6, 7:6, 6:0.

Del Potro, 30. teniser sveta, pobedio je za nepuna dva sata. Berdih je osvojio prvi set zahvaljujući brejku u četvrtom gemu, dok su u drugom setu obojica napravili po brejk, pa je set odlučen posle taj-brejka, koji je Argentinac dobio sa 7:1. On je sa dobrom igrom nastavio i u trećem setu, koji je za nešto više od pola sata osvojio bez izgubljenog gema.

Del Potro će drugom kolu igrati protiv Amerikanca Mičela Krugera, koji je posle dva seta pobedio Francuza Benou Parea.

Australijanac Nik Kirjos plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Belgijanca Davida Gofana sa 6:2, 6:3. On će u drugom kolu igrati protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, koji je sa 6:4, 7:6 pobedio Kevina Andersona iz Južne Afrike.

U drugo kolo se plasirao i Španac Albert Ramos Viljnolas, pobedom protiv Rusa Mihaila Južnog posle tri seta, 6:2, 3:6, 6:3. On će igrati protiv Žila Milera iz Luksemburga, koji je posle tri seta pobedio domaćeg tenisera Rajana Herisona.

Amerikanka Venus Vilijams plasirala se u drugo kolo pošto je posle nešto više od sat vremena pobedila sunarodnicu Alison Riske sa 6:2, 6:0. Ona će igrati protiv Australijanke Ešli Barti, koja je sa 6:4, 6:4 pobedila Amerikanku Varvaru Lepčenko.

Američka teniserka Medison Kiz plasirala se u drugo kolo pošto je pobedila sunarodnicu Koko Vandevej sa 6:4, 3:6, 6:3. Kiz će igrati protiv Ruskinje Darije Kasatkine, koja je pobedila Beloruskinju Aleksandru Sasnovič sa 6:4, 6:2.

U drugo kolo plasirala se i nemačka teniserka Julija Gerges, pošto je pobedila 10. nosioca Poljakinju Agnješku Radvansku sa 6:4, 6:4. Gerges će u drugom kolu igrati protiv pobednice duela Kanadjanke Fransoa Abande i Poljakinje Magde Linet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter