0
ATP

ĐOKOVIĆ: Ne planiram da završim karijeru!

Objavljeno: 26.07.17 u 15:12

Nakon što je Novak Đoković zakazao konferenciju za medije, među ljubiteljima tenisa postojala je bojazan da će saopštiti da završava karijeru, ali se pokazalo da nije bilo razloga za to.

Đoković je pojasnio zašto je došlo do pada u njegovoj igri:

– Rolan Garos je bio „šlag na torti“, to je bio turnir koji sam toliko želeo da osvojim svih godina unazad jer sam uvek zastajao na poslednjem stepeniku. Prošle godine sam to uspeo i time zaokružio lep asortiman trofeja, ali me je to veoma iscrpelo.

Usledio je period „ispražnjenosti“…

Tražio sam sebe u različitim pravcima. Ali se ne kajem zbog toga, jer znam da se sve dešava s razlogom. Prepuštam životu da on uredi onako kako je najbolje za mene.

Ipak, u poslednje vreme se ta želja za igrom vratila:

– Uživam na terenu, ne samo kada se takmičim i pobedim meč, već i kada držim reket. Jedva čekam da se vratim na teren, jer to je moja ljubav i strast. Ja to ne pričam ovde pred vama jer mi je to rečeno i da bih vas ubedio u nešto. Taj izvor radosti i zadovoljstva koji mi pričinjava kada držim reket sam izgubio, ali sam ga povratio poslednjih meseci.

Potom je obradovao navijače:

– Ja ne vidim kraj mojoj karijeri i spremite se, jer biće još mnogo mojih mečeva!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter