0
ATP

FOTO:STARSPORT

USPEŠNO STARTOVAO: Tipsarević u drugom kolu turnira u Antaliji

Objavljeno: 27.06.17 u 16:44

Janko Tipsarević će igrati u drugom kolu turnira u Antaliji, pošto je uspešno preskočio prvu prepreku- Južnoafrikanca Lojda Harisa, kojeg je savladao rezultatom 7:5, 6:3.

Tipsarević je za samo 85 minuta uspeo da eliminiše Harisa koji je u glavni žreb dospeo umesto Rusa Karena Kačanova koji je usled povrede morao da otkaže.

Srpski teniser je imao problema samo u prvom setu. Ipak, brejkom i 12. gemu, naš as je počeo da lomi otpor Harisa. Brejk u ranoj fazi drugog seta doneo je Tipsareviću vođstvo od 3:1, koje je do kraja meča rutinski sačuvao.

U borbi za četvrtfinale, Tipsarević će se sastati sa 102. teniserom sveta, Italijanom Andreasom Sepijem, koji je na startu takmičenja bio bolji od Kamila Majhšaka iz Poljske.

Janko je ostao jedini srpski predstavnik na turniru u poznatom turskom letovalištu, pošto je Viktor Troicki izgubio od Argentinca Karlosa Berloka 1:2 u setovima.

Turnir u Antaliji igra se za nagradni fond od 500 hiljada evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter