0
ATP

FOTO: STARSPORT

ROLAN GAROS: Vavrinka slomio Marija u spektakularnom meču i bacio Đokovića na četvrto mesto!

Objavljeno: 09.06.17 u 17:50

Pobedom Stana Vavrinke nad Endijem Marijem u polufinalu Rolan Garosa rezultatom 3:2 Novak Đoković ‘skliznuće’ na četvrto mesto svetske rang liste.

Mari ni ovog puta nije uspeo da se domogne finala i titule na pariskoj šljaci, jer je ponovo Stan Vavrinka odlučio da poremeti planove najpoznatijim teniserima sveta.

Britanac je dva puta imao prednost u setovima, ali nije uspeo da meč prelomi u svoju korist. Na kraju je Švajcarac uspeo da preokrene u petom setu i slavi sa 3:2 – 6:7 (6:8), 6:3, 5:7, 7:6 (7:3), 6:1.

Mari je prvi set dobio posle velike borbe u ‘taj-brejku’ i to posle ‘razlike’, ali je odgovor stigao već u sledećem setu, Vavrinka je izjednačio sa 6:3.

Ušlo se u nova dva veoma duga seta u kojima je prvo Britanac slavio sa 7:5, a zatim Švajcarac odgovorio u još jednom ‘taj-brejku’. Ovog puta bilo je nešto lakše i posle 7:3 u poenima ušlo se u peti set.

A tamo, rapsodija Vavrinke. Veoma brzo i efektno je do nogu potukao Marija i sa 6:1 obezbedio sebi mesto u finalu.

Tamo će se sastati sa boljim iz drugog polufinala u kom će se sastati Rafael Nadal i Dominik Tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter