0
ATP

FOTO: STARSPORT

ZAJEDNIČKIM SNAGAMA: Đoković i Agasi odradili prvi trening (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.17 u 14:39

Naš teniski as Novak Đoković i čuveni Amerikanac Andre Agasi odradili su prvi zajednički trening na terenima Rolan Garosa u Parizu.

Na taj način zvanično započeli saradnju, a njihove zajedničke fotografije sa terena ‘preplavile’ su društvene mreže.

Đoković, koji je nedavno otpustio dugogodišnji stručni štab koji su činili Marjan Vajda, Gebhard Grič i Miljan Amanović , sa Agasijem kao trenerom želi da odbrani titulu u Parizu i vrati se na prvo mesto na ATP listi.

Endi Marij ima 2925 poena prednosti nad Novakom.

– Imati Andrea Agasija za trenera je kao ispunjenje svih snova. On je neko na koga sam se ja ugledao kada sam bio mlađi. Njegov stil igre je veoma sličan mom. Jedan je od najboljih riternera ikada i to mu je baš kao i meni, jedan od glavnih udaraca. Takođe, i on se suočio sa padom u karijeri. Pao je na 140. mesto, a potom se vratio na prvu poziciju, kazao je Novak.

Takođe je istakao da je Agasi pravi čovek da u narednom periodu radi sa njim.

– On je neko ko je prošao sve ono kroz šta ja prolazim. Andre razume ulogu jednog od najboljih igrača. Razume kako je pobeđivati na svim turnirima jer je na svim pobeđivao. Biće to neverovatna avantura za obojicu.

Pripremila: Katarina Stevanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter