0
ATP

RIM: Đoković bije i posle kiše, na terenu ponovo za pet sati

Objavljeno: 20.05.17 u 15:02

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Rimu, pošto je sa 6:1 i 6:4 savladao Martina Del Potra i za finale će igrati protiv Dominika Tima.

Kiša je sinoć sprečila Novakov put u polufinale Rima. Ipak, danas kada je sunce ponovo svanulo nad ‘večnim gradom’ naš as je nastavio gde je stao protiv neugodnog Del Potra. Bilo je 6:1 u prvom setu odigranom sinoć za Đokovića, a Argentinac je poveo sa 2:1 kada se oluja stuštila na Rim.

Odmor kao da nije poremetio Novaka Đokovića. Naš as je odmah izjednačio na 2:2, a potom napravio brejk za 3:2 i kraj posla. Argentinac nije mogao da se vrati u meč, mada je imao priliku već u sledećem gemu da napravi ribrejk, ali je Nole ostao kocentrisan.

Odmora za srpskog šampiona nema, već za pet sati će ponovo na teren i to u polufinalu proitv Dominika Tima. Meč se igrao od 20 časova. U prvom polufinalu igraju Aleksandar Zverev i Džon Izner.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter