0
ATP

FOTO: STARSPORT

MOŽDA JE PRETERAO, ALI IMA PRAVO: Beker Đokovića uporedio sa izduvanim balonom

Objavljeno: 23.04.17 u 13:21

Novak Đoković od kad je osvojio Rolan Garos igra osetno slabije, a loša forma i kriza srpskog tenisera došli su do izražaja u Monte Karlu, gde je eliminisan u četvrtfinalu.

Novi poraz, uprkos tome što je odigrao bolje nego prošle godine (eliminisan već u prvom kolu), naterao je Borisa Bekera, bivšeg Novakovog trenera, da se ponovo oglasi.

– Ne možeš da izgubiš ili da zaboraviš preko noći kako da odigraš forhend, ili da zaboraviš kako da serviraš. Mislim da je ovde problem do mentalnog sklopa, rekao je Beker, a potom se vratio na Novakov trijumf u Parizu:

– Kad je osvojio Rolan Garos, sve se promenilo. Ispunio je san i nestala je iskra. Kao da se balon izduvao, a Novak ostao bez vazduha da ga naduva, pojasnio je Beker za Skajsport.

 

Ipak, pozitivno je to što će Novak, pre svega zahvaljujući boljoj partiji nego prošle godine, uprkos eliminaciji od Gofana smanjiti zaostatak u odnosu na Endija Marija, koji je ispao na samom početku turnira.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter