0
ATP

MONTE KARLO: Nadal uz pomoć sudije savladao Gofana i plasirao se u finale! (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.17 u 19:00

Španski teniser je u polufinalu, za nešto manje od sat ipo vremena borbe, savladao Davida Gofana sa 2:0 po setovima (6:3, 6:1) i tako obezbedio sebi novu borbu za trofej.

Ipak ovaj meč obelžio je veliki propust glavnog sudije Sedrika Murije, koji je dobro pogurao Nadala ka pobedi u trenucima kada je Belgijanac pretio da prelomi prvi set u svoju korist.

Naime Gofan je pri svom vođstvu od 3:2 imao lepu šansu da dođe do breka kojim bi praktično rešio ovaj set u svoju korist, međutim sudija je jedan očigledan aut španskog tenisera okarakterisao kao dobru loptu i ponovio poen koji je trebao da pripadne njegovom rivalu.

Izvor:Youtube/Sports Youtube Videos

Od tog momenta krenuo je totalni pad razočaranog Belgijanca koji je izgleda glavom ostao u tom poenu i do kraja meča uspeo da osvoji samo još jedan gem.

Protivnik Rafaela Nadala u finalu mastersa u Monte Karlu biće njegov zemljak Albert Ramos-Vinjolas, koji je u polufinalu bio bolji od Luke Puja, rezultatom 6:3, 5:7, 6:1.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter