0
Tenis

FOTO: STARSPORT

FED KUP: Australija vodi protiv Srbije u Zrenjaninu

Objavljeno: 22.04.17 u 15:45

Ženska teniska reprezentacija Australije povela je danas sa 1:0 protiv Srbije u baražu za plasman u Svetsku grupu dva Fed kupa, pošto je Ešli Barti u Zrenjaninu pobedila Aleksandru Krunić u dva seta, 6:4, 6:3.

Bartijeva je 87. na WTA listi, dok je Krunićeva 119. Australijanka je danas posle osvojenog servis gema napravila brejk, da bi Srpkinja uzvratila, posle čega je odmah izgubila servis, tako da je u prva četiri gema vidjeno tri brejka.

Bartijeva je nakon toga povela 3:1. Krunićeva je u sedmom gemu napravila novi brejk i prišla na 4:3, ali je njena rivalka u 10 gemu došla do novog brejka, ali i prvog seta, 6:4.

Početak drugog seta bio je rezultatski identičan prvom: Australijanka je osvojila svoj servis gem, nakon čega su vidjena tri vezana brejka posle kojih je Ešli Barti vodila 3:1. Nakon toga nije bilo više brejkova, tako da je predstavnica Australije dobila drugi set 6:3.

Sledeće bi na teren trebalo da izadju Ivana Jorović, 174. na WTA listi, i Darija Gavrilova, koja je 27. na svetskoj rang-listi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter